Battleground Europe Forums  
Visit the official WWII Online:Battleground Europe website

Go Back   Battleground Europe Forums > COMMUNITY SUPPORT > TEAM SPEAK Q&A

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   Report Post  
Old 08-03-2012, 11:10 AM
Martigan Martigan no ha iniciado sesión
Retired Axis CinC

Join Date: Apr 2007
Location: England
Posts: 1,561

Martigan's Avatar
Default Teamspeak 3 probs

Having ts probs When I connect I get disconnected after 30secs its says * too many clones already connected *
IS it anything to do with the i_client_max_clones permission it says on google changing it to 2 or 3 may help this error
__________________
Knights CO - Retired
MPG-XO -Retired
SODS -XO Retired
Skapinawjö hords -XO Current

Last edited by Martigan; 08-03-2012 at 11:12 AM..
Reply With Quote
  #2   Report Post  
Old 08-05-2012, 02:36 AM
Martigan Martigan no ha iniciado sesión
Retired Axis CinC

Join Date: Apr 2007
Location: England
Posts: 1,561

Martigan's Avatar
Default Re: Teamspeak 3 probs

__________________
Knights CO - Retired
MPG-XO -Retired
SODS -XO Retired
Skapinawjö hords -XO Current

Last edited by Martigan; 08-05-2012 at 04:15 AM..
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:16 PM.     Meg


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2014 Playnet, Inc. All Rights Reserved. World War II Online™, WWII Online™, Battleground Europe™ are trademarks of Playnet Incorporated.