![]() |
![]() |
||
| Visit the official WWII Online:Battleground Europe website | |||
|
|
||
|
Witajcie,
Kto z was byl by chetny zalorzyc polski historyczny dewizjon? ...albo jakis francuski (chociaz brakuje sprzetu takiego jak MS406/Cauldron), albo RAF (302, 303). Bawilem sie tym w Warbirds i bylo naprawde fajnie - ale tam o nas bylo glosno! Szkopy padaly jak muchy. ![]() Co wy na to? rfa
|
||
|
no ja raczej odpadam
dedicated axis
|
||
|
Ja jestem za. Ze wzgledu na sprzet pasowal by 302/303.
|
|
|
|
||
|
Zgadzam sie, pozatym dewizjony RAF-u maja wieksza przyszlosc ze wzgledu na nowsze wersje spitfajera (ktore raczej zobaczymy kiedys), no i moze in nawet Mustangi dla RAF-u (jednak wiekszosc polskich dewizjonow mysliwskich od 1944 przezucili na Mustangi MkIII, a w przypadku 303 na Mustangi MkIV).
Watpie ze zobaczymy kiedys MS406 albo Bloch-y, a pozatym jak chodzi o francje to trzeba by bylo sie bawic w "what-ifs" - a fajnie by bylo trzymac sie historji. Wiec, ja bym byl za 303! Huzz, jak by sie tak przynajmniej osmiu pilotow znalazlo to bym chetnie cos zacza dzialac. Co ty na to? ...robimy reklamy? ![]()
|
||
|
Mozecie na mnie liczyc!
|
||||
|
Quote:
Quote:
|
|||
|
|
||
|
Swietnie!
Huzz, powiem mu to ale nia ma kompa dobrego na latanie w WWIIOL.
|
||
|
pomysl swietny, zerknijcie na liste polakow, jest tutaj na naszym forum i powysylajcie pmki na forum i w grze. Mysle ze na pewno znajda sie chetni, poza tym widze ze ostatnio wiecej naszych gra po stronie allied.
powodzenia!
![]() ![]() Cancelometer: Satisfied Customer |----------------------------------------II-------| Cancelling Accounts Last edited by pyotrosh; 03-05-2008 at 12:38 PM.. |
|
|
|
||
|
PS. ja tez odpadam, z tego samego powodu co huzar ale napewno sie spotkamy bo ostatnio latam tylko w Luftwaffe
![]()
|
||
|
Chcialem tylko przekazac ze moj kuzyn (huzz) jest w Frankfurcie na kurs z Lufthansy.
Pracuje on jako mechanik samolotowy. Bedzie dopiero w domu za 2 miesiace. Mowil ze moze niebedzie mial internetu, i narazie sie tak wydaje!
|
|||
|
Quote:
z lufthanzy i w RAF w grze lata? Do LW ale to już ![]()
|
||
|
Pewnie klepie i prostuje skrzydlo tego airbusa co ladawal podczas wichury.
![]() No ale tak na serio, widze jeden problem - roznica czasu pomiedzy europa a stanami. Proponuje podac kto kiedy gra, aby moze jakis wstepny "squad night" zorganizowac. Ja jestem w stanach, i w sobote albo niedziele popoludniu mogl bym byc regularnie. Czyli wieczorem czasu europejskiego.
|
||
|
no i jak tam idzie organizacja rfa ? ilu was tam jest po drugiej stronie barykady ?
Mysmy juz mieli kiedys takie plany i prawie sie udalo, ale jak wiadomo "prawie robi wielka roznice". Bylo nas 11 ale tylko przez 2 tygodnie, potem sie szybko wszyscy wykruszyli i zostalo nas 4 ,5 polakow grajacych regularnie, a teraz to chyba jeszcze mniej. gdybyscie mieli ochote polatac razem z nami albo przeciw LW to dajcie znac moze sie gdzies ustawimy nad kanalem.@Huzar, bedziesz dzisiaj okolo 23-.. na TS ? jak by jeszcze ramm i kikiller wpadl to moglibysmy chwilke polatac we czworke ? Ja bede od 23 prawdopodobnie online. Jak bys mial ochote to daj znac na skype albo tutaj. pozdrawiamm
|
||
|
no i jak wam tam leci organizacja polskiego dywizjonu chlopaki ?
|
||
|
Wrucilem do akcji po prawie dwoch latach i chetnie znowu bym chcial dzialac w kierunku stworzenia polskiego historycznego dewizjonu. Mialo by to sens i byla by frajda jak by sie przynajmniej osmiu pilotow znalazlo.
rfa (Jacek)
|
||
|
Dajcie mi tydzien a postaram sie zeby 303 byl widoczny w grze - juz nawet wiem do kogo sie odezwac
|
|
|
|
||
|
Jeśli potrzebujesz więcej pilotów, wyślij mi zaproszenie. Nie mówię po Polsku tak świetnie, ale może pomóc w formie drużyna, i uczyć się języka polskiego w grze.
Bardzo chciałbym zobaczyć 303 w grze. |
|
|
|
||
|
No nic gadalem z gosciem i nie chce zmienic nazwy - szkoda. Wyglada na to ze bedzie trzeba zrobic samemu ale ja niestety sie na to niepisze narazie. Gacku dzieki za oferte i napewno Ciebie zaprosze - a jakosc jezyka znaczy wymowy chyba nie jest az tak wazna jak naprzyklad dobra zabawa razem. A i pouczyc sie tez mozna - bedzie naprawde milo ( mam drugie konto i mam zamiar je uzyc do stworzenia dyvizjonu 303 ). Powiem wiecej - napisalem post o dodanie polskiej flagi do gry - poszukacie a znajdziecie i moze cos dopiszecie od siebie. Narazie tyle
|
|
|
|
||
|
No niestety nieudalo sie - koles nie chce zmienic nazwy - szkoda
|
|