Battleground Europe Forums  
Visit the official WWII Online:Battleground Europe website

Go Back   Battleground Europe Forums > COMMUNITY SUPPORT > TEAM SPEAK Q&A

Thread Tools Display Modes
  #1   Report Post  
Old 08-03-2012, 03:22 AM
martigan martigan no ha iniciado sesión
Allied CinC/Retired Axis CinC

Join Date: Apr 2007
Location: England
Posts: 2,268

martigan's Avatar
Default Teamspeak 3 probs

When I connect I get disconnected after 30secs its says * too many clones already connected *
IS it anything to do with the i_client_max_clones permission

Knights CO - Retired
MPG-XO -Retired
SODS -XO Retired
Lancers- CO -Allied
Iron Wolves-Axis
Reply With Quote
  #2   Report Post  
Old 08-07-2012, 11:05 AM
SNIPER62 SNIPER62 no ha iniciado sesión

Join Date: Oct 2003
Location: Over your Factories
Posts: 6,854

SNIPER62's Avatar
Default Re: Teamspeak 3 probs

have you tried an uninstall/reinstall?

is it only with the WWIIOL TS3 servers? is it only with the GHC server?

The DamBusters - not just a squad, a game imbalance!

617 Dambusters * Snipets Site * WWIIOnline WebMap 2.0 * WWIIOL Wiki * WWIIOnline Info
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:31 PM.     Meg

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2015 Playnet, Inc. All Rights Reserved. World War II Online™, WWII Online™, Battleground Europe™ are trademarks of Playnet Incorporated.